Το βραβείο αγροτικής αριστείας απέσπασε η κρητική εταιρεία \”Βασιλάκης Εμμ. Α.Ε – Κτήμα Βασιλάκη\” , με έδρα στη Νεάπολή Λασιθίου, στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής παραγωγής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Φέτος 85 επιχειρήσεις, οργανισμοί και συνεταιρισμοί κατέθεσαν 122 συνολικά υποψηφιότητες και μετά από την Β’ Φάση Αξιολόγησης, οι επιτροπές ξεχώρισαν τις 3 επικρατέστερες ανά κατηγορία.

Υποψήφιες για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ήταν η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.,η ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.Α.Ε.- ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και η ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ – AGRINO.

Τα βραβεία και οι συμμετοχές

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), σε μια διαρκή προσπάθεια επιβράβευσης της παραγωής και ανάδειξης της Ελλάδας, θέσπισε φέτος για πρώτη φορά τα βραβεία  «Made in Greece», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Μια επιπλέον βράβευση προστίθεται ανάμεσα στις φετινές διακρίσεις από το περιοδικό «γαστρονόμος» (ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 2013) και το Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας TERRAOLIVO 2013 (Prestige Gold)  www.vassilakisestate.gr

\"\"
(φωτο: Ο κ.Α. Μακρανδρέου.Γεν.Σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων από το Υπ.Εξωτερικών απονέμει στον Μανώλη Βασιλάκη το Βραβείο Αγροτικής Αριστείας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook