Στο γήπεδο του Μάλεμε προπονήθηκε το Σάββατο (21/12) ο Πανιώνιος ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.
Οι \”κυανέρυθροι\” μάλιστα μέσω σχετικού δελτίου τύπου ευχαριστούν την Χανιώτικη ΠΑΕ για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου για το χαλάρωμα πριν από το παιχνίδι.
Αναλυτικά:
\”Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Μάλεμε Χανιών το Σάββατο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή, τους ακόλουθους παίκτες: Ανέστη, Γιαννακόπουλο, Ζαχαράκη, Αυλωνίτη, Λαμπρόπουλο, Παντίδο, Μητρόπουλο, Καλτσά, Ντούνη, Κολοβό, Λάσνικ, Αραβίδη, Καμπάνταη, Μπούζα, Σταυροθανασόπουλο, Παναγιωτούδη, Κούρντι, Κωτσαλά.

Ο Νίκος Λιόλιος παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την αποστολή στα Χανιά και την θέση του πήρε ο Γιώργος Κωτσαλάς από την ομάδα Νέων, ο οποίος και θα έχει την φανέλα με το νούμερο 46.

Η αποστολή των \”κυανέρυθρων\” παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας Νέων με την αντίστοιχη του Πλατανιά, όπου οι μικροί επικράτησαν με 2-1. 

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί την ΠΑΕ Πλατανιάς, για την παραχώρηση του προπονητικού της κέντρου για την προπόνηση της ομάδας μας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook