Ευρεία υπηρεσιακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (23.12.2013), το πρωί, στα Χανιά, από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Παραβολιδάκη, εν όψει των Εορτών Χριστουγέννων 2013, Νέου έτους και Θεοφανείων 2014.

Στην σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, συμμετείχαν οι Αναπληρωτής και Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, ο Προϊστάμενος Επιτελείου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, οι Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων των Νομών της Νήσου.

Κατά την συνάντηση δόθηκαν ειδικότερες κατευθύνσεις για την εντατικοποίηση δράσεων, την ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη δράση των αστυνομικών Υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση τόσο στις πόλεις των Νομών όσο και στην ύπαιθρο.

Επιδίωξη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή είναι η εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Νήσου γενικότερα, τόσο με την εμφανή αστυνόμευση όσο και με την άμεση ανταπόκριση της τοπικής αστυνομίας στα πάσης φύσεως ζητήματα που ανακύπτουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook