Η επιστροφή του Βασίλη Ρόβα στην ενεργό δράση είναι γεγονός. Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε τον 30χρονο  μέσο στην δεκαοχτάδα για το αυριανό κομβικό ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Στην αποστολή των Κρητικών θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Αριστείδης Γαλανόπουλος, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμη και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.  

Εκτός ο Κατσικογιάννης – Γκουεϊ

Ο Νίκος Αναστόπουλος προβληματίζεται για τις απουσίες των Κατσικογιάννη  – Γκουεϊ που έμειναν εκτός αποστολής. Ο πρώτος έχει προσβληθεί από ίωση  και το Γκουεϊ  που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και τέθηκε και αυτός νοκ – άουτ. Οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που επιλέχτηκαν για το ματς απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας  είναι οι:

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Γιακούμπου, Κιάσσος, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Γαλανόπουλος , Ρόβας, Ρούσεφ, Ζορμπάς και Μπερτίν.

Η ενδεκάδα

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί σε ότι αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδα. Ο «μουστάκιας» με βάση τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση θα ξεκινήσει τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Γαλανόπουλο δεξιά, τον Μπόυρμπο αριστερά και τους Πίτσος – Μπερτίν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή πιθανότητα θα βρεθούν οι Καλάιτζιτς, Ρούσεφ και Κιάσσος. Για τον τελευταίο παίζει να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο, οπότε τη θέση του στο κέντρο θα πάρει ο Χρήστος Μπούρμπος. Στην γραμμή κρούσης η τριάδα δεν πρόκειται να αλλάξει με τον Γιακούμπου να παίζει αριστερά, τον Αγρίτη δεξιά και τον Βλόνταρτσικ στην κορυφή. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook