Στημένοι από τις 6 τα ξημερώματα, μπροστά από το κτίριο της Λότζιας, βρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, όπου στις 11 το πρωί θα δίνονταν για 18η χρονιά το \”γεύμα αγάπης\”, προσφορά προσφορά του Kappa Group Καλαθάκη της οικογένειας Καλαθάκη.

Αυτή είναι μια άλλη όψη των Χριστουγέννων που εν μέσω κρίσης, τείνει να κυριαρχεί καθώς η αύξηση των ατόμων που χρειάζονται τη βοήθειά ακόμα και για να καλύψουν τα στοιχειώδη, είναι μεγάλη.

Ο κ. Καλαθάκης, ψυχή αυτής της πρωτοβουλίας που διαρκεί 18 χρόνια, στο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι δυστυχώς οι άποροι έχουν αυξηθεί ενώ ενδεικτικό της ανέχειας που υπάρχει, είναι και το γεγονός όπως τόνισε, ότι συμπολίτες μας βρίσκονταν αξημέρωτα έξω από το ισόγειο της Λότζια, περιμένοντας το γεύμα σαν \”μάννα εξ\’ουρανού\”.

Στο καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης, παρευρέθηκαν ο   Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.

Μια μικρή καθυστέρηση του Αρχιεπισκόπου αλλά και η μεγάλη ανυπομονησία των παρευρισκομένων, έκαναν τον κ. Καλαθάκη να πει ο ίδιος την προσευχή και το γεύμα να ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε δήλωσή του τόνισε ότι η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και η αλληλεγγύη μας πρέπει να εκδηλώνεται κάθε στιγμή και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Τέλος ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε τον κύριο Καλαθάκη για την προσφορά του αυτή στους συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook