Το "κοντέρ" έγραψε 3000! Τόσοι θα είναι οι Αη-Βασίληδες που θα ξεχυθούν στην πόλη των Χανίων συνεπείς στο αυριανό ρεαντεβού του Santa Run 2013.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που περιγράφουν οι εθελοντές του Santa Run:

"Στις 24 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του santa run, οι εθελοντές μας δεν πήραν ανάσα!

Από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ εκατοντάδες Αη Βασίληδες πέρασαν να παραλάβουν τις στολές τους. Ουρές στην Τσουδερών και στους γύρω δρόμους! Ο χρόνος αναμονής μετατράπηκε εύκολα σε χρόνο για ευχές, χαμόγελα, πειράγματα και μια γενικευμένη αίσθηση συμμετοχής και αλληλεγγύης.

Ο ρυθμός διάθεσης των στολών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 200 στολές δόθηκαν σε 3,5 ώρες! Περισσότερες από 800 στολές διατέθηκαν από το πρωί ως το βράδυ! Καινούργιες ομάδες εμφανίστηκαν και οι παλιές ενισχύθηκαν με μαζικές συμμετοχές!

"Θα τα πούμε την Παρασκευή", από στόμα σε στόμα η διαπίστωση. Κάτι σαν ευχή και πρόσκληση μαζί. Όλοι ξέρουμε πού. Όλοι ξέρουμε γιατί.

Τα Χανιά, το Ρέθυμνο, όλη η Κρήτη ζει στο ρυθμό του santa run. Συμμετέχει, αγκαλιάζει και στηρίζει την πιο μεγάλη και δυναμική πορεία της Ελλάδας.

Το πιο χαρούμενο φιλανθρωπικό event που σκοπό έχει να στηρίξει τους 4 συλλόγους της πόλης μας που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΜΕΑ, ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Έχουν πλέον μείνει λιγότερες από 500 στολές για να πετύχουμε το φετινό μας στόχο. Όπως όλα δείχνουν η μαγεία του santa run επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο: όσες κι αν υπολογίσουμε, οι στολές ποτέ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!! To santa run ξεπερνά πάντα κάθε προσδοκία! Γιατί στην Κρήτη οι Αη Βασίληδες δεν είμαστε μόνο 3000. Είμαστε πολλοιοιοιοιοί!!!"