Εκνευρισμό τόσο στον Μιχάλη Λιάπη όσο και στον οδηγό του προκαλεί, όπως φαίνεται η δημοσιότητα, με τον πρώτο να προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τον δεύτερο να επιτίθεται κατά των τηλεοπτικών συνεργείων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού περιμένοντας μια δήλωσή του μετά την επιστροφή του από την εξωτική Μαλαισία.

Ο κ. Λιάπης αφού δήλωσε, αμέσως μόλις προσγειώθηκε, ότι πήγε στη Μαλαισία να… ξεχαστεί τονίζοντας μάλιστα ότι δεν τον άφησαν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του με τον οδηγό του με κατεύθυνση προς το σπίτι του.

Ομως, όταν έφτασαν εκεί αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός αποφάσισε να μην αποβιβαστεί και συνέχισε μαζί με τον οδηγό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, ο οδηγός του κ. Λιάπη επέστρεψε μετά από μισή ώρα στο σπίτι του πρώην υπουργού, προφανώς για να πάρει κάποια πράγματα, και επιτέθηκε κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που έκαναν τη δουλειά τους.

Ο άκρως προκλητικός οδηγός του πρώην υπουργού επιτέθηκε εκτοξεύοντας… γαλλικά κατά του οπερατέρ του Star. «Καλά μ… είσαι; Θες τίποτα μπουνιές να φας; Τι με τραβάς; Τι με τραβάς; Τι με τραβάς ρε μ….;» είπε και πρόσθεσε: «Αμα σου τραβήξω κανένα κατακέφαλο θα σου πω εγώ!»

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook