Τον χάρο με τα μάτια του είδε το μεσημέρι του Σαββάτου γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ Cars επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 1 στον Άλιμο. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Αιμίλιο Κοτσώνη.

Σημειώνεται ότι αρχικά προκλήθηκε σύγχυση αναφορικά με το όνομα του επιχειρηματία εξαιτίας λανθασμένων διαρροών της αστυνομίας, καθώς πηγές της επαναλάμβαναν συνεχώς ότι επρόκειτο για τον επιχειρηματία Σέρο Μύρτα.

Ωστόσο, το zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Μύρτα, ο οποίος τόνισε ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Πάντως, ο κ. Μύρτας δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με καταστήματα εμπορίας αυτοκινήτων στην περιοχή.

Λίγο πριν από τη 1.00 το μεσημέρι δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή τύπου Εnduro προσέγγισαν το κατάστημα και άνοιξαν πυρ σε βάρος του επιχειρηματία, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τους πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πηγές, ήταν στέλεχος του Ολυμπιακού.

«Γύρω στις 12.45 μία μηχανή με δύο αγνώστους πλησίασε την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και άρχισαν να πυροβολούν. Προκάλεσαν ζημιές στο μαγαζί, αλλά ευτυχώς ο επιχειρηματίας δεν τραυματίστηκε» εξηγούν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr.

Ανταπέδωσε τα πυρά

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, παρά το σοκ που υπέστη από την επίθεση, ο Α. Κοτσώνης βρήκε τη δύναμη να τραβήξει δικό του όπλο -το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια- και να απαντήσει στους πυροβολισμούς που δεχόταν. 

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, μάρτυρες που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό ανέφεραν ότι από τα πυρά που εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε ένας από τους δύο δράστες. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για το αν όντως έχουν τραυματιστεί οι δράστες.

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013, 13:45

Αυτήκοος μάρτυρας μιλά στην κάμερα της Ζούγκλας

Δηλώσεις του κ. Οικονόμου – Αστυνομικού υποδιευθυντή ΝΑ Αττικής

\"\"

\"Μεγάλη

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών

\"\"

\"Η

Η αντιπροσωπεία όπου έπεσε το πιστολίδι

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook