Εξηγήσεις ζητά ο πατέρας ενός 8χρονου αγοριού για το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στη φορητή κονσόλα παιχνιδιών Nintendo, που αγόρασε ως δώρο Χριστουγέννων στον γιο του.

O Tom Mayhew από το Hampton της πολιτείας της Βιρτζίνια, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο γιος του καθώς επίσης και άλλα παιδιά ανακάλυψαν πορνό φωτογραφίες στο σύστημα της κονσόλας ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τον Mayhew στην παιχνιδοκονσόλα βρέθηκαν 12 φωτογραφίες με ημερομηνίες από τις αρχές Δεκεμβρίου παρόλο που η συγκεκριμένη κονσόλα αγοράστηκε στις 23 Δεκεμβρίου από τοπικό πολυκατάστημα της Walmart.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που παιδί ανακαλύπτει πορνό σε συσκευή της Nintendo. Πέρυσι, ένας πατέρας στο Κολοράντο έγινε έξαλλος όταν διαπίστωσε ότι στο μεταχειρισμένο Nintendo 3DS που αγόρασε ως δώρο Χριστουγέννων για τον πεντάχρονο γιο του είχε εννέα φωτογραφίες ανάλογου περιεχομένου.

Τον Οκτώβριο του 2012, μια μητέρα από την Πολιτεία της Τζόρτζια κατέθεσε αγωγή στο Sprint and RadioShack, όταν ο γιος της βρήκε φωτογραφίες πορνό μέσα στο κινητό τηλέφωνο που μόλις είχε αγοράσει.

Παρόμοιο περιστατικό και τα περσινά Χριστούγεννα όταν ένα κοριτσάκι εννέα ετών βρήκε βίντεο πορνό σε ένα τάμπλετ που είχε αγοραστεί από τα καταστήματα Target.

(Πηγή:HuffingtonPost)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook