Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Ευγενία Μανωλίδου και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι τρισευτυχισμένοι που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, τα δύο μεγαλύτερα είναι από τον πρώτο γάμο της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γνωστό ζωγράφο, Θοδωρή Μανωλίδη.

Αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης από την πλευρά του ζευγαριού οι sites αναφέρουν πως η Ευγενία Μανωλίδου επισκέπτεται τακτικά γνωστό μαιευτήριο, για τις απαραίτητες εξετάσεις της εγκυμοσύνης της.

Οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη της συζύγου του υπουργού Υγείας προκλήθηκαν από την πρόσφατη εμφάνισή της στο «Dancing with the Stars 4». Τα παραπανίσια κιλά και η φρεσκάδα στο πρόσωπό της κίνησαν ψιθύρους γύρω από αυτό. Σήμερα, η είδηση επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από ανάρτηση της είδησης στα sites vimaonline και womanspace.zougla.gr