Τέσσερα αδέλφια που όσο μοιάζουν εξωτερικά μεταξύ τους, αλλά τόσο διαφέρουν ως προσωπικότητες. Η 27χρονη Όλγα έχει ήδη μια ξεχωριστή καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ η μικρότερη κατά δύο χρόνια αδελφή της Γωγώ κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega Η ζωή της άλλης. Ο Κώστας, που είναι 22 χρόνων σπουδάζει φωτογραφία, και ο μικρότερος, ο 17χρονος Μανούσος, θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο. Το όνειρο των γονιών τους να τους δουν δημόσιους υπάλληλους για να έχουν μια σίγουρη δουλειά μάλλον δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς σας, όταν τους ανακοινώσατε ότι θα ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα;

Γωγώ: Καμαρώνουν για εμάς και μας υποστηρίζουν. Εγώ ασχολούμαι με το θέατρο από τα 14 μου, γιατί ήμουν στην ερασιτεχνική ομάδα του Αγρινίου. Επομένως, δεν ήταν κάτι πρωτάκουστο γι’ αυτούς. Όταν έδωσα Πανελλήνιες, φρόντισα να περάσω στη Λογιστική που ήταν στην Αθήνα, για να μπορώ παράλληλα να σπουδάσω σε Δραματική Σχολή.

Κώστας: Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Όταν τους είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη φωτογραφία, δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Μανούσος: Εγώ θέλω να ασχοληθώ με το σχέδιο και τη διακόσμηση και οι γονείς μου είναι δίπλα μου.

Όλγα: Όταν οι γονείς σου βλέπουν ότι είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, δεν θα σου φέρουν αντίρρηση σε οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να κάνεις.

Δηλαδή, δεν αντέδρασαν ούτε όταν φωτογραφήθηκες γυμνή;

Όλγα: Στην αρχή είχαν πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια το κατανόησαν. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να βλέπει ο γονιός το παιδί του γυμνό και κάθε φορά η μητέρα μου μου λέει: «Τώρα, το κάναμε κι αυτό και τέλος!». Αλλά δεν είναι στενόμυαλη. Καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου.

Όλγα, πώς αντιμετωπίζεις όλα αυτά τα σχόλια σχετικά με τα μοντέλα ότι είναι απαραιτήτως κορίτσια ελαφρών ηθών;

Όλγα: Εγώ, επειδή είμαι συνεσταλμένο παιδί, δεν έδωσα ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Βέβαια, διαπιστώνω ότι πριν από πέντε χρόνια που ξεκινούσα, ο χώρος του μόντελινγκ είχε περισσότερη λάμψη. Τώρα, όποια κοπέλα θέλει αυτοαποκαλείται μοντέλο, χωρίς να έχει καν book.




ΟΚ!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook