Την ώρα που ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, παραμένει σε τεχνητό κώμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ,τίθενται ερωτήματα για τις συνθήκες του ατυχήματος που συνέβη, ενώ ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε σκι στο χειμερινό θέρετρο Μαριμπέλ, στις Γαλλικές Άλπεις.
Η Εισαγγελία άρχισε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα καθορίσουν αν υπάρχουν ευθύνες για το ατύχημα, οπότε το θέμα θα πάρει δικαστική τροπή.
Σύμφωνα με την Εισαγγελία και τους υπευθύνους της πίστας στο Μαριμπέλ, ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής, πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα σε βράχο, ενώ έκανε σκι με το γιο του σε μια περιοχή εκτός πίστας. 
Πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, υποστήριξε ότι το κράνος του Σουμάχερ, που κόπηκε στα δύο κατά την πρόσκρουση, δεν ήταν αρκετό για να τον προστατεύσει.
Η εκπρόσωπός του, όμως, Σαμπίνε Κεμ, δήλωσε ότι ο Σουμάχερ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την ώρα του ατυχήματος, άρα \”προφανώς το κράνος έσπασε\”.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook