Τι και αν ο ιδιωτικός της χώρος, πλέον, περιορίζεται μόνο στα λίγα τετραγωνικά ενός κελιού. Τι και αν το όνομά της έχει συνδεθεί με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας. Η Αρετή Τσοχατζοπούλου ξέρει να το γλεντά ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Η κόρη του Ακη Τσοχατζούπουλου έκλεψε την παράσταση με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς για τους κρατούμενους που διοργάνωσε η διεύθυνση των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Μάλιστα, η ίδια πριν αρχίσει να επιδίδεται σε στροφές γύρω από τον εαυτό της ζήτησε ειδική παραγγελιά από την ορχήστρα. Ποιο ήταν το τραγούδι που συνόδευσε το ζεϊμπέκικο; «Τι έκανα για πάρτη μου,;»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» η κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου έριξε τις... βόλτες της τραγουδώντας μαζί με την Ειρήνη Διαμάντη και την ορχήστρα της. Μάλιστα η κ. Τσοχατζοπούλου δεν σταματούσε να δίνει παραγγελιές, ενώ στο τέλος της βραδιάς ευχαρίστησε τους μουσικούς.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα από τη μεγάλη αυτή βραδιά ήταν αισθητή η απουσίας της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, η οποία απ' ότι ψιθύριζαν άλλες κρατούμενες, γενικώς σνομπάρει τις εκδηλώσεις.

iefimerida.gr