Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες πέντε Πακιστανών κακοποιών που εμπλέκονται στην απαγωγή του 27χρονου από τα Καλύβια της Αττικής, σε μια προσπάθεια εντοπισμού όλων των δραστών που συμμετείχαν στην εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τα πέντε από τα οκτώ μέλη της σπείρας που είχε απαγάγει επί 48 ημέρες τον 27χρονο νεαρό. 

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των πέντε Πακιστανών που συμμετείχαν στην εγκληματική ενέργεια σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι δράστες που συνέδραμαν τους Πακιστανούς αλλά παραμένουν ασύλληπτοι.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πίσω από την απαγωγή του 27χρονου, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο στα Καλύβια Αττικής, βρίσκεται μία πολυμελής εγκληματική οργάνωση που είχαν συστήσει Πακιστανοί και εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Τα μέλη της οργάνωσης είχαν προκαθορισμένους και διακριτούς ρόλους μεταξύ τους, ενώ η συμμορία είχε χαρακτηριστικά δομημένης ομάδας, με ιεραρχία και εσωτερική διάρθρωση, διαρκή δράση και αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη εγκληματικών πράξεων.

Ο εφιάλτης για τον 27χρονο ξεκίνησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 5ης Ιουλίου, στα Καλύβια και εξελίχθηκε μέχρι το πρωί της 17ης Αυγούστου 2013, οπότε απελευθερώθηκε ο απαχθείς στην περιοχή των Ναυπηγείων της Ελευσίνας.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook