Η πρώτη από τις τέσσερις… δόσεις της 29ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ διεξήχθη το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις. Από αυτές ξεχώρισε η νίκη της Δόξας Πλατανέ με 1-0 επί του Τάλω Γαράζου σε ματς της ουράς χωρίς ενδιαφέρον πάντως. Από εκεί και πέρα το Ρέθυμνο 2010 δέχτηκε βαριά ήττα από το Σπήλι (0-6), ενώ στο πιο χορταστικό παιχνίδι της ημέρας ο Ψηλορείτης επιβλήθηκε 5-3 του Αρκαδίου. Τέλος ο Ποσειδώνας Γερ. επικράτησε εκτός έδρας του ουραγού Φοίνικα με 2-1, ενώ ο Αστέρας Περ. πήρε την ξεκούραστη νίκη της αγωνιστικής με τον Απόλλωνα (3-0 α.α.).

Την Κυριακή το απόγευμα υπάρχει στο πρόγραμμα μόνο το μυλοποταμίτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Λιβάδια και Ερμή Ζωνιανών στο Πέραμα.

Την Δευτέρα η πρωταθλήτρια Ασή Γωνιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πηγή, που «καίγεται» για βαθμούς παραμονής. Η αποκορωνιώτικη ομάδα που θα επιστρέψει τη νέα χρονιά στο Περιφερειακό μπορεί να μην έπαιξε το Σάββατο αλλά είχε δραστηριότητα… εορταστική, αφού πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της υπό τους ήχους και τα τραγούδια των μοναδικών Μανόλη και Δημήτρη Σπυριδάκη, ο οποίος χορός αναμενόταν να είχε και πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της πρόσφατης εξασφάλισης του πρωταθλήματος.

Η 29η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη (11/5) με το ματς ΟΦ Αρμένων – Άρης.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook