Οριστικοποιήθηκε πλέον και με επίσημο τρόπο η μεταγραφή του Γιάννη Γκούμα στον Α.Ο. Χανιά, αφού ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου (04/01).
Ο ΑΟΧ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημαντικό ματς της Κυριακής (05/01) με τον Ηρακλή Ψαχνών, με τον Τάσο Παγώνη να ακολουθεί ξανά ειδικό πρόγραμμα και να μένει εκτός αποστολής, όπως και ο Ντίνος Πάγκαλος.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μ.Ελιάς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου ματς κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Για μια ακόμα μέρα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ο Τάσος Παγώνης ενώ την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες είχε ο Γιάννης Γκούμας που πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε και την αποστολή.

Η αποστολή

Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπουντόπουλος, Πότσι, Γωνιωτάκης, Παπατζίκος, Ζντράβκοβιτς, Βασιλόγιαννης, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος, Κοσταντίνοφ, Τσατσαρής, Μποτωνάκης, Ταταράκης, Καμπλιώνης, Βαλλιάνος, Μέλο, Μαρκαντωνάκης, Γωνιωτάκης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook