Οριστικοποιήθηκε πλέον και με επίσημο τρόπο η μεταγραφή του Γιάννη Γκούμα στον Α.Ο. Χανιά, αφού ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου (04/01).

Ο ΑΟΧ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημαντικό ματς της Κυριακής (05/01) με τον Ηρακλή Ψαχνών, με τον Τάσο Παγώνη να ακολουθεί ξανά ειδικό πρόγραμμα και να μένει εκτός αποστολής, όπως και ο Ντίνος Πάγκαλος.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μ.Ελιάς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου ματς κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Για μια ακόμα μέρα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ο Τάσος Παγώνης ενώ την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες είχε ο Γιάννης Γκούμας που πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε και την αποστολή.

Η αποστολή

Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπουντόπουλος, Πότσι, Γωνιωτάκης, Παπατζίκος, Ζντράβκοβιτς, Βασιλόγιαννης, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος, Κοσταντίνοφ, Τσατσαρής, Μποτωνάκης, Ταταράκης, Καμπλιώνης, Βαλλιάνος, Μέλο, Μαρκαντωνάκης, Γωνιωτάκης».