Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης της Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έβαλε ο Πάνος Καμμένος. Τι είπε για το Βύρωνα Πολύδωρα και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
“Η Ραχήλ Μακρή δεν έφυγε ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. 
“Η κυρία Μακρή είναι βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο κίνημα κάνουμε διάλογο με δημοκρατικές διαδικασίες. Όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα κάνει τη δουλειά της, ανάλογα με τις ευθύνες που έχουν ανατεθεί στον καθένα”, τόνισε.
Σε ο,τι αφορά το Βύρωνα Πολύδωρα, ο κ Καμμένος είπε ότι δεν έχουν μιλήσει ποτέ απο τότε που διεγράφη. “Είναι για μένα ένας φίλος πολιτικός πατέρας από την εποχή που ξεκίναγα στην πολιτική ζωή. Έπρεπε να είχε φύγει από τη ΝΔ πολύ νωρίτερα. Έχει ψηφίσει μνημόνια. Δεν νομίζω ότι με την ιστορία που έχει ο Βύρων ο Πολύδωρας είναι από τους ανθρώπους που θα διαπραγματευτούν να μπουν σε ένα κόμμα ή όχι” είπε χαρακτηριστικά.
“Οι ΑΝΕΛ προέρχονται από την πατριωτική δεξιά, αλλά και το πατριωτική αριστερά και το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. 
Σε ο,τι αφορά τις αυτοδιοικτικές εκλογές ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε οτι οι υποψηφιότητες δεν πρέπει να προέρχονται από τους μνημονιακούς χώρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook