Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 43χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκίδα, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λόγω των μεγάλων οικονομικών και ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου και βούτηξε στο κενό, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν λίγο αργότερα το σημείωμα που άφησε...

Το θλιβερό γεγονός σημειώθηκε χθες (5/1) στις 18.30 το απόγευμα στην Νέα Αρτάκη. Ο 43χρονος βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διατηρούσε και χωρίς να γίνει αντιληπτός από την οικογένεια του, ανέβηκε στην ταράτσα και ''βούτηξε'' στο κενό, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom

Τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό ο αδερφός του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημείωμα του 43χρονου άνδρα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom, αναφέρει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ( όπως χρέη στην εφορία), τα ψυχολογικά και προσωπικά προβλήματα που ήρθαν με τον καιρό, αναφέροντας μέσα στο σημείωμα και λεπτομέρειες που ερευνά η αστυνομία.
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από eviazoom
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Η αυτοκτονία του 43χρονου άνδρα βύθισε σε πένθος την σύζυγο του, τον αδερφό του με τον οποίο συνεργάζονταν στο ξενοδοχείο, τους γονείς του και ολόκληρη την Εύβοια, μιας και ο 43χρονος επιχειρηματίας ήταν πασίγνωστος σε όλο τον Νομό.

newsit.gr