Το μεγάλο \”μπαμ\” του Ιανουαρίου έγινε και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι \”κάτοικος\” Χανίων έως και το καλοκαίρι.
Από την αρχή υπήρχε η αισιοδοξία στον Πλατανιά για θετική έκβαση της υπόθεσης του 22χρονου άσου του Ολυμπιακού, με την οριστικοποίηση του δανεισμού να έρχεται τη ανήμερα των Φώτων.
Μάλιστα ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά, σημειώνοντας πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε ο Νίκος Αναστόπουλος.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά:
Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος!
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό, αναμένεται αεροπορικώς απόψε στα Χανιά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, και ήδη, στις πρώτες δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του, τονίζοντας ότι η Χανιώτικη ομάδα «είναι καλή» και «πολύ οργανωμένη».
Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Πλατανιάς Χανίων μπορεί να πετύχει τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους του και υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα.
Κάλεσε, δε, τους φιλάθλους να είναι ακόμη πιο κοντά στον Πλατανιά, επισημαίνοντας ότι η βοήθειά τους είναι «εξαιρετικά σημαντική» για όλη την ομάδα.
Αναλυτικότερα:
Αναφερόμενους στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Πλατανιά Χανίων, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος σημείωσε:
«Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής κ. Νίκος Αναστόπουλος. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος πιστεύει σε εμένα πολύ και χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί του. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, ακόμη, το γεγονός ότι ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα, αλλά και μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με σοβαρή Διοίκηση, όπως είχα ήδη ενημερωθεί, αλλά και όπως έχω ήδη διαπιστώσει και προσωπικά».
Ερωτηθείς αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε:
«Πρωταρχικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να κάνω καλά παιχνίδια, να προσφέρω αυτά που περιμένουν από εμένα ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, επιθυμία μου είναι, όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η ομάδα έχει υλοποιήσει τους στόχους της, να καταφέρω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».
Τέλος, αναφερόμενος στον φίλαθλο κόσμο, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είπε:
«Θα προσπαθήσω, μαζί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, να τους δώσουμε χαρές και θα ήθελα να είναι κοντά στην ομάδα και να μας βοηθάνε με την παρουσία τους στο γήπεδο. Η βοήθειά τους είναι εξαιρετικά σημαντική και τη χρειαζόμαστε».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον ΑΟ Πλατανιά Χανίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook