Μια 25χρονη από την Ιταλία, η οποία αν και βρισκόταν σε κώμα επί 4 μήνες κατάφερε να φέρει στον κόσμο την κορούλα της. 
Συγκεκριμένα, η Καρολίνα Σέπε είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν ένας γείτονας την πυροβόλησε στο κεφάλι στην πόλη Λάουρο τον περασμένο Αύγουστο. Εκείνη τη στιγμή η 25χρονη διένυε την δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και έπεσε σε κώμα.
Παρόλο που η νεαρή γυναίκα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, φαίνεται πως η μικρούλα μέσα της έδινε το δικό της αγώνα. Οι γιατροί αποφάσισαν τελικά να κάνουν καισαρική τομή, καθώς εξασθενούσαν τα σημάδια ζωής του εμβρύου. Η Σέπε τελικά πέθανε, 16 ημέρες έπειτα από τη γέννηση της κόρης της που δίνει τώρα τη δική της μάχη, καθώς ήρθε στον κόσμο ζυγίζοντας 1,1 κιλά.
Για την ιστορία, το τραγικό συμβάν μεταξύ της 25χρονης και του γείτονα, συνέβη έπειτα από έναν καβγά που είχε με το γείτονα ο πατέρας της Σέπε, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος. Ο γείτονας εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας για να σκοτώσει τον άνδρα. Η 25χρονη δέχθηκε τον πυροβολισμό που αποδείχθηκε μοιραίος, ενώ ο αδερφός και η μητέρα της τραυματίστηκαν και η γιαγιά της έχασε τη ζωή της.
Ο σύζυγος της Σέπε κατάφερε να γλιτώσει βγαίνοντας από το παράθυρο με τον δύο ετών γιο τους. Αν και παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να είναι δίπλα στη σύζυγό του, όσο εκείνη ήταν σε κώμα, δηλώνοντας με σιγουριά πως η γυναίκα θα συνέλθει, τελικά η μάχη για τη νεαρή μητέρα χάθηκε.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook