Στην Πάτρα με ήττα 4-2 από την Παναχαϊκή «γράφτηκε» ο φετινός επίλογος μιας εντυπωσιακής, κατά τ’ άλλα, χρονιάς για τον Πλατανιά. Η ομάδα του Τίμου Καβακά «λύγισε» στην έδρα της πρωταθλήτριας ομάδας και τερμάτισε στην 5η θέση ξέροντας ότι ούτως ή άλλως ήταν δύσκολη η είσοδος στην τριάδα την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη στήθηκε φιέστα στο γήπεδο της Αγυιάς για τους Πατρινούς που πήραν την πολυπόθητη άνοδο στην Football League.

Μπροστά σε 9.000 κόσμο, που περίμενε «διψασμένος» να πανηγυρίσει την άνοδο, ο Πλατανιάς προσπάθησε όσο μπορούσε και κρατούσε το ματς στο 1-1 μέχρι το 63’.

Στο 29’ ο Καραγιάννης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους ενώ δέκα λεπτά μετά με εκπληκτικό σουτ ο Μιρτσέτα ισοφάρισε.

Η άμυνα των «ερυθρολεύκων» κρατούσε μέχρι το 63’ όταν και «νικήθηκε» από τον Φούφουλα. Η συνέχεια ήταν εορταστική για την Παναχαϊκή και τον κόσμο της με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα ένα γκολ στο 68’ με τον Ουρτάδο. Στο 82’ ο Καραγιάννης πέτυχε το 4-1 για να μειώσει στο φινάλε ο Προβατίδης σε 4-2.

 

Το φιλμ του αγώνα

4’ Σουτ του Κυβελίδη άουτ.

 

29’ ΓΚΟΛ: Ο Ντίνας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Καραγιάννη που με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

 

39’ ΓΚΟΛ: Ο Μιρτσέτα με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίς του Χάχαλη για το 1-1.

 

54’ Σουτ του Ατματζίδη άουτ.

 

63’ ΓΚΟΛ: Από ιδανικό μπαλιά του Καραγιάννη ο Φούφουλας πετυχαίνει το 2-1.

 

68’ ΓΚΟΛ: Ο Ουρτάδο βάζει το όνομα του στην λίστα με τους σκόρερ κάνοντας το 3-1.

 

82’ ΓΚΟΛ: Δεύτερο προσωπικό γκολ του Καραγιάννη, που διαμορφώνει το 4-1.

 

90’ ΓΚΟΛ: Ο Προβατίδης μειώνει για τον Πλατανιά στο τελικό 4-2.

Παναχαϊκή: Χάχαλης, Δαμιανίδης, Ντίνας, Ιωάννου, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος, Κοκλιώτης, Ουρτάδο (87’ Δελαπόρτας), Ατματζίδης (63’ Λουμπαρδέας) , Κυβελίδης (21’ λ.τρ Καραγιάννης), Φούφουλας.

Πλατανιάς: Λιούρδης (89’ λ.τρ Δασκαλάκης), Πότσι, Μουνάφο, Αθανασιάδης (75’ Τσοντάκης), Κατσικοκέρης, Κατρανίτσας, Μαρτσάκης, Παληγεώργος, Μιρτσέτα, Προβατίδης, Τζανής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook