Με τα δημοσιεύματα να την θέλουν να κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Δήμο της Αθήνας, ως φαβορί για την κατάκτησή του ήδη από τον πρώτη γύρο να συνεχίζουν, η Ολγα Κεφαλογιάννη σήμερα το πρωί έβαλε μόνη της φρένο στις σχετικές συζητήσεις παραπέμποντας για αυτή τη δουλειά σε άλλους που «ξέρουν από θέματα αυτοδιοίκησης».

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ προκειμένου να μιλήσει για την πορεία του τουρισμού, η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ήταν αν θα κατέβει υποψήφια δήμαρχος στην Αθήνα, απάντησε άμεσα και κατηγορηματικά: «Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι δεν είναι στις προθέσεις μου».

Για να προσθέσει με νόημα ότι αυτή είναι μια θέση που πρέπει να καλύψει κάποιος που έχει γνώσεις από θέματα αυτοδιοίκησης, κάτι που η ίδια δεν διαθέτει.

Είναι προφανές ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη θέλει να βάλει φρένο σε αυτές τις συζητήσεις και να κάνει φόκους μόνο στα θέματα του τουρισμού, το χαρτοφυλάκιο που γνωρίζει πριν ακόμα γίνει υπουργός.

Βέβαια προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση θα είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού, όπως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις


iefimerida.gr