\”Το υπάρχον προσωπικό που εργάζεται με αυταπάρνηση, δεν επαρκεί για την υλοποίηση επιπλέον δράσεων\” Αυτό τονίζει χαρακτηριστικά η η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη, σε επιστολή απάντηση, προς
το δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Τσαπάκο, σχετικά με δυο αναθέσεις έργου για την οργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Χανίων και όχι με κάλυψή τους από το υπάρχον προσωπικό, δίνει σήμερα η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη.

Ακολουθεί η επιστολή απάντηση:

\”Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα ως πρόεδρος την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, βασικό μου μέλημα ήταν και συνεχίζει να είναι η ανάπτυξη της επιχείρησης και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά προς το Χανιώτικο λαό.

Με συνετή και στοχευμένη διαχείριση τα καταφέραμε για πρώτη φορά να έχουμε μια κερδοφόρα κοινωφελής επιχείρηση, με προτεραιότητα τις κοινωνικές δομές, δημιουργώντας ταυτόχρονα τις βάσεις και το πλαίσιο για μια υγιή επιχείρηση που αποτελεί πλέον ένα ζωντανό και ενεργό κύτταρο για τη χανιώτικη κοινωνία.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, εμείς οι ίδιοι πρέπει να αποτελέσουμε πρώτοι το παράδειγμα. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε και να γκρινιάζουμε συνεχώς ότι τίποτα δε γίνεται σε αυτό τον τόπο, να θεωρητικολογούμε συνεχώς και να περιμένουμε μια ζωή από τους άλλους να κάνουν κάτι για να έρθουμε στο τέλος ως «σοφοί» κριτές να τους κατακρίνουμε.

Αυτές οι μέρες της μιζέριας και των μικροπολιτικών συμφερόντων τελείωσαν. Έχω αποδείξει ότι προτιμώ οι πράξεις μου να δείχνουν το έργο και όχι τα λόγια. Αυτό είναι το ήθος μου, αυτή η στάση ζωής μου.

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατα δημοσιεύματα, αλλά και σε ερώτηση δημοτικού συμβούλου προς τη δημοτική αρχή, διαπιστώσαμε πως δεν κινούμαστε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Από τον απολογισμό του 2011 είχα ήδη τονίσει ότι η έλλειψη προσωπικού αποτελεί πρόβλημα για την επιχείρηση.

Το υπάρχον προσωπικό που εργάζεται πραγματικά με αυταπάρνηση, πλέον δεν επαρκεί για όλα αυτά που έχουμε αναλάβει και που συνεχώς αναλαμβάνουμε εκ νέου.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το 2011 ήταν 15, το 2012 πάνω από 40 και το 2013 πάνω από 60. Πέραν αυτού κάθε χρόνο προσπαθήσαμε και πετύχαμε να κάνουμε ένα επιπλέον βήμα.

Τρανό παράδειγμα ο περσινός στολισμός και οι δράσεις στο Δημοτικό κήπο και φέτος μαζί με το Δημοτικό Κήπο και οι εκδηλώσεις στην πλατεία 1866.

Γίνετε λοιπόν κατανοητό σε όλους μας ότι η επιχείρηση χρειάστηκε επιπλέον άτομα για την υλοποίηση των δράσεων αυτών. Στα πλαίσια αυτά χρησιμοποιήθηκαν και τα εν λόγω άτομα, όπως προβλέπει ο νομοθέτης.

Στόχος μας ήταν και είναι να προσφέρουμε τις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες στους ωφελούμενούς μας, στόχος αδιαπραγμάτευτος, εφικτός και υλοποιήσιμος\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook