Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση μετά το ματς με τον ΑΟΧ μιλώντας για διαιτητικά όργια (!) και η Χανιώτικη ομάδα φρόντισε να δώσει τη δική της απάντηση.
Παράλληλα οι \”μπλε\” απάντησαν και στις δηλώσεις του Χανιώτη πρώην παίκτη της ομάδας, Κώστα Κιάσσου, που ανέφερε ότι η Παναχαϊκή έπαιζε κόντρα σε… 14 και 15 αντιπάλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Π.Α.Ε Παναχαϊκή 2005 αλλά και τις δηλώσεις του κ. Κώστα Κιάσσου  για την διαιτησία του αγώνα Α.Ο.Χανιά-Παναχαϊκή 2005. Θα θέλαμε να μας υποδείξουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, σε ποιες φάσεις αδικήθηκαν στο μεταξύ μας παιχνίδι διότι από την πλευρά μας, δεν θεωρούμε ότι έγινε διαμόρφωση αποτελέσματος από τον διαιτητή.
Κάποια στιγμή, οι συγκεκριμένοι παράγοντες και η συγκεκριμένη ομάδα θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν σόου εναντίον της διαιτησίας και του «παρασκηνίου» και να μάθουν να κερδίζουν τους αγώνες εντός αγωνιστικού χώρου. 
Όσον αφορά τον κ. Κιάσσο λυπόμαστε που ήρθε ως Χανιώτης μέσα στα Χανιά να κάνει το άσπρο μαύρο για την διαιτησία».

Οι ανακοινώσεις της Παναχαϊκής:

«Όργια στα Χανιά.
Περιμένουμε τον παρατηρητή διαιτησίας για να πληροφορηθούμε την τύχη του γιου του Ανούσου του αγαπημένου παιδιού του Θωμά Μητρόπουλου και του Σπάθα και των δυο εποπτών από την Αθήνα ειδικά του Ντάλλα.
Ζούμε αξέχαστες μέρες Αμπάρκιολη και Κάμπαξη αλλά γινόμαστε συνεχώς πιο ισχυροί και στο τέλος θα νικήσουμε γιατί έχουμε μεγάλη ομάδα.
 
Κύριε Κουρίδη, κύριε Χατζή, κύριε Δούρο, κύριε Μπριάκο ερχόμαστε ότι και να γίνει και μαζί μας έρχονται και οι εισαγγελείς»

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω της ταραχής που μας δημιούργησαν οι διαιτητές από την συμπεριφορά τους, ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο των Χανιών και την διοίκηση για την υπέροχη φιλοξενία. Το χειροκρότημα των φιλάθλων των Χανίων προς τους παίκτες μας ήταν η καλύτερη ανταμοιβή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook