Να διεξαχθεί ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο και όχι στο Γεντί Κουλέ, ζήτησε με επιστολή της, στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου. 
Τα τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο των δύο ομάδων κάνουν τους ιθύνοντες να ανησυχούν ενώ, τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν θα είναι δρακόντεια και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη, στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ήδη έχει γίνει αίτημα για βοήθεια από ειδικούς εκπαιδευόμενους άνδρες για μέτρα ασφαλείας σε αγωνιστικούς χώρους. 
Αντίδραση από την ΠΑΕ ΟΦΗ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ωστόσο, ως γνωστόν η αρχική της απόφαση είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι στην έδρα που χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν. 
Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου πήρε θέση επί του θέματος, προτείνοντας το Παγκρήτιο για την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες, όχι μόνο διότι ο κρητικός σύλλογος θα μαζέψει περισσότερα χρήματα λόγω μεγαλύτερης προσέλευσης, αλλά και γιατί το εν λόγω στάδιο θα βοηθήσει για τα μέτρα πρόσληψης αντιμετώπισης τυχόν επεισοδίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook