Το έχει η μοίρα του Πλατανιά μάλλον να χάνει παίκτη με τραυματισμό στα φιλικά παιχνίδια με τον Κισσαμικό.
Την περίοδο της προετοιμασίας είχε τραυματιστεί στο φιλικό του Μάλεμε ο Νταβίντ Τόρες (δείτε ΕΔΩ), τώρα ήταν σειρά του Γιάννη Ζαραδούκα. 
Ο διεθνής ακραίος μπακ, η απόκτηση του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο δεύτερο 35λεπτο της φιλικής αναμέτρησης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Κισσαμικού έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και επικράτησαν χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία με σκορ 2-0.
Από πλευράς Πλατανιά αγωνίστηκαν τα νέα αποκτήματα Ζαραδούκας, Βλαχοδήμος, Καζναφέρης και Μενδρινός, αλλά δεν ήταν αρκετή η συμμετοχή τους για να αποφευχθεί η φιλική ήττα. Από την Κ20 έπαιξαν βασικοί οι Μπουρμπάκης, Κοκονάκης και ως αλλαγή οι Πατρικάκης, Τσίτας.
Για τον Κισσαμικό έπαιξαν αρκετά νέα πρόσωπα όπως ο Σμίλτος, που παραχωρήθηκε από τον Παναιτωλικό, αλλά και οι Πασιαλής, Στεφανίδης, Μποτωνάκης, για τους οποίους απομένουν τα τυπικά για να γίνουν παίκτες της ομάδας.
Πρώτη συμμετοχή, έστω και ανεπίσημη, για τον Λαζαρίδη, που \”κράτησε\” το \”μηδέν\” σε σουτ του Σούκια στο 45\’ και πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσίτα στο 66\’. 
Κέρδος για τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική η πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση αρκετών νεαρών όπως οι Τσικουδάκης, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Ψαράκης, Κοκάκης, ενώ εξαιρετικός σε ρόλο αμυντικού μέσου ήταν ο Ανιάνγκμε.
Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δ. Μπέκας (από την ομάδα Παίδων) και Μαριανάκης (από Νέο Κισσαμικό). 

Στο 10\’ από κόρνερ του Ανιάνγκμε και κόντρα στον Κοκονάκη έγινε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα Πασιαλής και Στεφανίδης \”έκρυψαν\” τη μπάλα και από πάσα του τελευταίου την… φανέρωσε στο βάθος της εστίας του Περιστερίδη ο Τσικουδάκης, σκοράροντας κόντρα στην ομάδα που ανήκει.

Πλατανιάς: Περιστερίδης (52’ Κοκκαλάς), Ντεντάκης, Μπουρμπάκης (36’ Πατρικάκης), Κοκονάκης, Ζαραδούκας (50’ λ.τρ. Τσίτας), Σιώπης, Καζναφέρης, Σούκιας, Μενδρινός, Τσοντάκης, Βλαχοδήμος.
Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Κοκάκης, Σμίλτος (36’ Μπάτζιο), Λευτ. Κομπογεννητάκης, Βαρδάκης, Μποτωνάκης (36’ Δ. Μπέκας), Ανιάνγκμε, Τσικουδάκης, Ψαράκης, Πασιαλής (36’ Μαριανάκης), Στεφανίδης.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook