Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, όπως κάθε χρόνο, έκοψαν οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο Δήμο Φαιστού. Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Φασομυτάκης Γιάννης, ο Προϊστάμενος της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Πρίντεζης, καθώς και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ όπως και στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που απασχολούνται αυτή την περίοδο στο Δήμο Φαιστού.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους όλοι τόνισαν την ανάγκη, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού να συνεχίσει να δρα αποτελεσματικά, με γνώμονα πάντα τη βοήθεια προς τους πολίτες και την κοινωνία, ενώ ευχήθηκαν να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς προβλήματα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, έγινε επίσης από τον Προϊστάμενο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ένας μικρός και σύντομος απολογισμός των δράσεων της σε τοπικό επίπεδο, ευχαριστώντας τη Δημοτική Αρχή Φαιστού για την έμπρακτη, ηθική και υλική συμπαράσταση.

Ο κ. Φασομυτάκης με αφορμή την εκδήλωση, τόνισε τη σπουδαιότητα συνέχισης λειτουργίας της Υπηρεσίας, που πραγματικά προσφέρει σημαντικό υποστηρικτικό έργο προς τους πολίτες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα στελέχη που δίνουν και την ψυχή τους, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Επισήμανε δε, χαρακτηριστικά πως παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι, επιτελούν λειτούργημα, ενώ ως μεγαλύτερη ανταμοιβή εισπράττουν ένα χαμόγελο του απλού κόσμου με τον οποίο συναναστρέφονται καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής εκτός από τις ευχές, μοιράστηκε σε όλους τους εργαζόμενους από ένα κομμάτι βασιλόπιτα, με πιο τυχερή την Κοινωνική Λειτουργό Δροσατάκη Λίτσα, η οποία και κέρδισε το φλουρί.