Στα ιαματικά λουτρά Σιδηροκάστρου, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, επί της εθνικής οδού Σερρών – Προμαχώνα, εγκλωβίστηκαν επισκέπτες των λουτρών μετά τη σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή και την έλλειψη εκχιονιστικών μηχανημάτων και επίρριψη αλατιού στους δρόμους , όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς.
Σύμφωνα με τον κ. Κοτσαμπά, επισκέπτες των λουτρών από τη Βουλγαρία, αλλά και όμορους νομούς των Σερρών, που έφτασαν στα λουτρά του Σιδηροκάστρου από χθες, ήταν αδύνατο σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, να μετακινηθούν λόγω του χιονιού στην περιοχή και της μη λήψης μέτρων στο οδικό δίκτυο Σερρών- Προμαχώνα. Από το μεσημέρι και μετά ο δρόμος έχει ανοίξει, αλλά η μετακίνηση γίνεται με αργούς ρυθμούς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Η Τροχαία Σερρών ακινητοποιεί νταλίκες που βρίσκονται επί της εθνικής οδού Σερρών Προμαχώνα, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες λόγω του παγετού που επικρατεί στο οδόστρωμα στην περιοχή και της συνεχούς χιονόπτωσης.
Παράλληλα, προβλήματα αντιμετωπίζουν τα οδικά δίκτυα Σερρών – Χιονοδρομικού Κέντρου Λαϊλιά και Βροντούς, όπου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες για την μετακίνηση των οχημάτων, ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα ψύχους και χιονόπτωσης αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι του δήμου Βισαλτίας.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook