Μέσα σε κλίμα χαράς και αγάπης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος Βουκολιών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, το απόγευμα, στο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Βουκολιών. 
Την πίτα έκοψε ο Αντιδήμαρχος μας Γεώργιος Καλαϊτζάκης και το φλουρί το κέρδισε η εκπαιδευόμενη του Α΄Κύκλου : Στέλλα Σίσκου, κερδίζονταs έναν υπέροχο στυλό. 
Η Διευθύντρια του ΣΔΕ κ. Σοφία Τριανταφύλλου και οι εκπαιδευτές ευχήθηκαν στους εκπαιδευόμενους ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. 
Οι εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μια ωραία γιορτή, με ένα απίστευτα πλούσιο γεύμα,  \”ευχαριστούν θερμά τον Xάρη Μπομπολάκη (Δημοτικός Σύμβουλος) που παρευρέθηκε και μας ευχήθηκε στην γιορτή μας και τους Γιώργο Δασκαλάκη και τον Ηρακλή Περδικάκη που με την κιθάρα, το βιολί και το μαντολίνο τους γέμισαν τις ψυχές μας με υπέροχους παραδοσιακούς Κρητικούς ύμνους, ριζίτικα και μαντινάδες.με υπέροχους παραδοσιακούς Κρητικούς ύμνους, ριζίτικα και μαντινάδες.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook