Ούτε σήμερα κατάφερε ο Εργοτέλης να πάρει την πολυπόθητη νίκη που ψάχνει από την 11η αγωνιστική και το ματς με τον Πανθρακικό στις 10 Νοεμβρίου! Πλέον, συμπληρώθηκαν 2,5 ολόκληροι μήνες που οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν κερδίσει με αποτέλεσμα να παραμένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από τον Πλατανιά και την ζώνη του υποβιβασμού με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα – αν δεν αλλάξει πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό δεν στέκεται σε πολύ μεγάλη κουβέντα: Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από τον Εργοτέλη που στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη ψαχνόταν στην επίθεση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην χάσει ο Εργοτέλης, ούτε μια κλασσική ευκαιρία ενώ την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση σκόραρε με τον Καμαρά το γκολ που του έδωσε τη νίκη.

Ο Ουζουνίδης έβαλε στο δεύτερο μέρος όποιον επιθετικό είχε στον πάγκο όμως και πάλι δεν άλλαξε πολύ η εικόνα του Εργοτέλη που μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook