Με χαρά σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, στο (Πολύκεντρο Νεολαίας – Ισόγειο κτιρίου Ανδρόγεω) και ώρες 10:00-13:30.

Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια αιμοδοσίας εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων του Ηρακλείου, την οποία συντονίζουν:

O Δήμος Ηρακλείου (Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς) και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» στην οποία συμμετέχουν οι: ΑΤΑΧΤΟΙ, Εθελοντές ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Minoistas, Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ΟΦΕΑΚ, Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Η Ηλιαχτίδα, Πρόσκοποι Ηρακλείου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Φοιτητική Ένωση Κυπρίων & η Σ.Ε.Α.Π. Ηρακλείου.

Σ’ αυτήν την κοινή μας προσπάθεια, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε.

Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος ούτε διαχείριση αίματος. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα ή θα πιστωθεί αυτή που ήδη έχει και με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη, σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα! Το έμπειρο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες, ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία σας και να κάνουν την ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κέντρο του Ηρακλείου, στη μεγάλη γιορτή Εθελοντισμού!!!! ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ !!! Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook