Σε τουρνουά υδατοσφαίρισης θα λάβει μέρος η ομάδα Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που πλέον έχει στο \”τιμόνι\” της τον Οδυσσέα Μπαριωτάκη, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, χωρίς πάντως να έχει \”κρεμάσει\” το σκουφάκι του!
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
Τις δυνάμεις του αναμένεται να μετρήσει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο τουρνουά υδατοσφαίρισης στο οποίο θα λάβει μέρος από την Παρασκευή (31/1) έως και την Κυριακή (2/2) και το οποίο θα αποτελέσει το καταλυτικό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με την α’ φάση να είναι προγραμματισμένη για τις 21-23 Φεβρουαρίου.
Η ομάδα Παίδων, προπονητής στην οποία είναι ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Παναθηναϊκό, το Περιστέρι, τον Ιωνικό Νικαίας και τη Γλυφάδα, σε τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά, από τα οποία θα εξαχθούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Υπενθυμίζεται πως η χανιώτικη ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη στην α’ φάση του πρωταθλήματος με τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, τον ΟΦΗ και τον Ν.Ο. Αγίου Νικολάου.
Σύμφωνα με τον Οδυσσέα Μπαριωτάκη: «Αποστολή μας είναι να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για τους αγώνες της α\’ φάσης. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα και να δουλέψουμε σε τομείς πάνω στους οποίους προπονούμαστε καθημερινά. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στους επίσημους αγώνες».
Αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας στην οποία ηγείται, ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ. δηλώνει: «Ο στόχος πάντα πρέπει να είναι η πρωτιά και η πρόκριση. Παιχνίδι με παιχνίδι, φάση με φάση πρέπει να βελτιωνόμαστε. Νομίζω πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες έστω κι αν δυστυχώς οι συνθήκες που δουλεύουμε, είναι πολύ άσχημες. Παρόλα αυτά τα παιδιά έχουν όρεξη και ταλέντο και νομίζω ότι κάποια στιγμή ο Ναυτικός Όμιλος πρέπει να ξεκινήσει να έχει ξανά τις επιτυχίες που είχε στο παρελθόν».
Τέλος και κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του από τη θέση του προπονητή, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, δηλώνει: «Όντως προέκυψε ξαφνικά, αλλά ήταν κάτι που μου άρεσε πάντα και ήθελα να το κάνω. Εφόσον μάλιστα είμαι ακόμα αθλητής, νομίζω πως είναι ακόμα καλύτερα για μένα διότι κάνω μαζί δυο πράγματα που μ\’ αρέσουν. Θέλω να ευχαριστήσω το Μάκη Βολτυράκη αλλά και τη διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν και θέλω κι εγώ μέσα από την εμπειρία μου ως αθλητής να δώσω θετική ενέργεια στα παιδιά και ό,τι καλύτερο μπορώ για να πάνε ακόμα καλύτερα».
Αναλυτικά η αποστολή που αναχωρεί αεροπορικώς την Παρασκευή (31/1) το απόγευμα από τα Χανιά, είναι η εξής: Μητράκης, Μπιτσάκης, Σταματάκης, Κουμπατίδης, Πέλεσης, Κουνάκης, Γαυγιωτάκης, Γιαννουδάκης, Γκάσεφ, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης, Τζουβαδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης.
Το πρόγραμμα των αγώνων για τον Ν.Ο.Χ.: 

Παρασκευή (31/1)

Παναθηναϊκός – Ν.Ο. Χανίων

Σάββατο (1/2)

Περιστέρι – Ν.Ο. Χανίων
Ν.Ο. Χανίων – Ιωνικός Νικαίας

Κυριακή (2/2)

Ν.Ο. Χανίων – Γλυφάδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook