Η μεγάλη εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία, η οποία είναι πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ξεκίνησε τις σπουδές της στον χώρο της μόδας και κάνει σικ εμφανίσεις όπως η μητέρα της.

 Η 18χρονη καλλονή δεν μοιάζει μόνο εξωτερικά στη μητέρα της, αλλά έχει κληρονομήσει από εκείνη και την αγάπη της για τη μόδα, όπως και τη φινέτσα της.

\"\"
 Μάλιστα, σπουδάζει στη σχολή Hampstead Fine Arts και σκοπεύει να ασχοληθεί στο μέλλον με τη βιομηχανία της μόδας, είτε ως σχεδιάστρια είτε ως επαγγελματίας φωτογράφος για editorial μόδας σε κορυφαία περιοδικά.

 Όσοι τη συναναστρέφονται λένε πως ο προσανατολισμός της προς τα εκεί ήταν αναμενόμενος, καθώς από τη στιγμή που η μητέρα της άνοιξε το κατάστημα παιδικών ρούχων στο Λονδίνο η νεαρή πριγκίπισσα σε κάθε ευκαιρία βρισκόταν εκεί, χαζεύοντας τα κομψά παιδικά ρουχαλάκια και ξεφυλλίζοντας γυναικεία περιοδικά μόδας.

\"\"

 Σε αρκετές περιστάσεις, μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια συνόδευε τη Μαρί-Σαντάλ σε επιδείξεις μόδας, όπως στα σόου του Valentino και του οίκου Louis Vuitton. Όμως αυτό που την έκανε πραγματικά να ξεχωρίσει πρόσφατα από τις υπόλοιπες κοπέλες της ηλικίας της ήταν η εντυπωσιακή κοινή φωτογράφιση με τη μητέρα της για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair.

Οπως όλα δείχνουν, σύντομα η Μαρί-Σαντάλ θα έχει στο πλευρό της και τη Μαρία-Ολυμπία σε επαγγελματικό επίπεδο, για να αναλάβουν από κοινού την οικογενειακή επιχείρηση.

zougla.gr/Κατερίνα Νινιού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook