Από την Τετάρτη (05/02) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το κρητικό ντέρμπι του Πλατανιά με τον Εργοτέλη, που θα γίνει το Σάββατο (08/02, 15.00) στα Περιβόλια.
Όπως ανακοίνωσε η \”ερυθρόλευκη\” ΠΑΕ άλλαξε ο τόπος διάθεσης των εισιτηρίων στα Χανιά.
Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 15.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.
Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά έως και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το κατάστημα «Σταύρος Σπορ» επί της οδού Κυδωνίας.
Εισιτήρια θα πωλούνται και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, από το εκδοτήριο της Θύρας 3 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Σημειώνεται ότι η είσοδος των παιδιών έως 12 ετών στη Θύρα 3 θα είναι δωρεάν.
Τιμές
Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ.
Θύρα 3: 10 ευρώ».

Η ανακοίνωση για την αλλαγή του τόπου διάθεσης των εισιτηρίων:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από ’δω και στο εξής, η διάθεση των εισιτηρίων στα Χανιά θα γίνεται από το κατάστημα «Σταύρος ΣΠΟΡ» (επί της οδού Κυδωνίας), παραπλεύρως, δηλαδή, από τα Γραφεία Διάθεσης, που λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα.
Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται, επίσης, όπως κάθε φορά, και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook