Υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου.
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:
«Την πρώτη θέση στο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός πήρε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αφήνοντας υποσχέσεις για την πορεία που θα μπορούσε να έχει στο πρωτάθλημα Παίδων, η αυλαία του οποίου ανοίγει το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου.
Η ομάδα του Οδυσσέα Μπαριωτάκη κατάφερε και κέρδισε και τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε από την Παρασκευή (31/1) έως και την Κυριακή (2/2) στην Αθήνα, δείχνοντας έτσι ότι η προετοιμασία της ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
«Είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα τα παιδιά θέλουν ακόμα μεγάλη βελτίωση για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικά και ειδικότερα για να βρεθούν μέσα στις θέσεις των μεταλλίων», σημειώνει ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης, για να συνεχίσει: «Για τους 3 μήνες που δουλεύουμε είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μας παρόλα αυτά είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Εγώ ζητάω από τα παιδιά να συνεχίσουν να έχουν διάθεση. Ακολουθεί για μας η α’ φάση του πρωταθλήματος όπου θα δώσουμε τρία παιχνίδια, στα οποία λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα περάσουμε θεωρώ σχετικά εύκολα στην επόμενη φάση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη».
Ο Ν.Ο.Χ. επικράτησε κατά σειρά του Παναθηναϊκού με σκορ 8-7 στο Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και ακολούθησαν οι νίκες επί του Περιστερίου με 16-4, του Ιωνικού Νικαίας με 9-7 και της Γλυφάδας με 12-8, με τα τρία παιχνίδια να διεξάγονται στο Κολυμβητήριο Περιστερίου.
Οι αθλητές που πήραν μέρος στο τουρνουά ήταν οι εξής: Μητράκης, Μπιτσάκης, Σταματάκης, Κουμπατίδης, Πέλεσης, Κουνάκης, Γαυγιωτάκης, Γιαννουδάκης, Γκάσεφ, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης, Τζουβαδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook