Σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 στις 8 μ.μ., ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» (www.Aetogiannis.gr) διοργανώνει τον Ετήσιο Φιλανθρωπικό Χορό του με τον Βασίλη Σταυρακάκη και Ιάκωβο Πατεράκη στην Μεγάλη Αίθουσα του κέντρου «Κουρήτες» (1ο χλμ Γαζίου-Τυλίσου, Τηλ. 2810823973-6, 6944583393, www.kurites.gr).

Συγκέντρωση Ρούχων, Τροφίμων κλπ για Συσσίτια και Κοινωνικά Παντοπωλεία

Η εκδήλωση γίνεται για να συγκεντρωθούν ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα (ακόμα κι από το σπίτι), σχολικά είδη και παιχνίδια (ακόμη και μεταχειρισμένα) και είδη πρώτης ανάγκης (Σαπούνια, Χαρτικά, Καθαριστικά κλπ) τα οποία θα δοθούν στην Διακονία της Αρχιεπισκοπής και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων & Περιφέρειας.

Εθελοντές από διάφορες ομάδες τα συγκεντρώνουν στην είσοδο του Κέντρου και τα παραδίδουν, την επόμενη μέρα, στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο, στα Συσσίτια και στις άλλες δομές (Περιφέρειας – Δήμου – Εκκλησίας) για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανάγκη!

Η επιλογή των κοινωνικών φορέων που ενισχύει ο Όμιλος προέκυψε μετά από κοπιαστική έρευνα και βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως η παρουσία κοινωνικών λειτουργών αλλά και η αξιοπιστία διανομής, ώστε να είναι όλοι σίγουροι ότι η βοήθεια που θα παρασχεθεί θα καταλήξει σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Όλα τα έσοδα της Εκδήλωσης διατίθενται για την αποπεράτωση του «Ξενώνα Αγάπης» στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αλληλογνωριμία – Εξάσκηση – Γλέντι με Βασίλη Σταυρακάκη!

Για άλλη μια φορά τα μέλη από τα κεντρικά και τα παραρτήματα μας, θα ενωθούν, σε ένα χώρο και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εξασκηθούν στο Μεγάλο Γλέντι με τον Βασίλη Σταυρακάκη & Ιάκωβο Πατεράκη!

Παράσταση – Προβολή Βίντεο

Θα πραγματοποιηθεί σύντομη Παράσταση από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του Ομίλου & μικρή παρουσίαση των 5 μεγάλων αποστολών του Ομίλου στο εξωτερικό (σε ένα χρόνο), ενώ κατά την διάρκεια την βραδιάς θα προβάλλονται στιγμιότυπα από τις αποστολές και από άλλες εκδηλώσεις.

Διαγωνισμός Αγιοβασιλόπιτας – Πλούσια Λαχειοφόρος

Η παράδοση του Ομίλου θέλει και φέτος τον Μεγάλο Διαγωνισμό Αγιοβασιλόπιτας. Η νοστιμότερη και ομορφότερη κερδίζει ένα τρίμηνο μαθημάτων στον Όμιλο. Πάνω από 15 φλουριά κερδίζουν πλούσια δώρα. Θα υπάρχει λαχειοφόρος με δεκάδες προγράμματα του Ομίλου και Με-γάλα Δώρα (Ταξίδια, Δαμονές σε Ξενοδοχεία – Παραδοσιακούς Ξενώνες κλπ)

Πλούσιο Μενού – Τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Το Φαγητό περιλαμβάνει: Πλήρες Μενού, Ορεκτικών Κυρίως πιάτου, Άφθονα Εμφιαλωμένα Κρασιά (Κρητικός Τοπικός Οίνος), Νερά, Αναψυκτικά με 15 Ευρώ. Επειδή είναι Παρασκευή θα υπάρχει και ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΜΕΝΟΥ για ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.

Τα παιδιά Νηπίαγωγείου – Δημοτικού όλων των παιδικών χορευτικών τμημάτων και οι φίλοι τους, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Λίγα Λόγια για τον Όμιλο «ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ»

Ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «Αετογιάννης», ως Κοινωφελής Πολιτιστική, Μη κερδοσκοπική Οργάνωση δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο, και σε άλλες περιοχές προσφέροντας στις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο του Ομίλου λειτουργούν οι: Ομάδες Κρητικού Χορού & Πολιτισμού, Ελληνικών Λαϊκών Παραδοσιακών Χορών, Χοροί του Κόσμου, Ταξιδιωτική Ομάδα, Ομάδα Παραστάσεων, Χορωδία, Ορχήστρα και η Εθελοντική Ομάδα!

Ο «Αετογιάννης» με σύνθημα «Τώρα ο Χορός είναι για Όλους» διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τις «Γιορτές Χορού & Πολιτισμού» που είναι μια ευκαιρία προς όλους να χορέψουν και να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ. Παράλληλα διοργανώνει παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα για την παρουσίαση της εθνικής μουσικής & χορευτικής παράδοσης.

Έχει αναλάβει πάρα πολλές σπουδαίες διοργανώσεις όπως τελετές έναρξης & λήξης, πανευρωπαϊκών & παγκόσμιων πρωταθλημάτων, παράδοσης της φλόγας των ολυμπιακών αγώνων κλπ. Ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα έχουν γυρίσει εκπομπές, ντοκιμαντέρ ή έχουν κάνει αφιερώματα στον Όμιλο για την Τέχνη & τη δράση του. Εμφανίζεται παντού αφιλοκερδώς και η συμμετοχή στις Ομάδες & στα Μαθήματα γίνεται με συμβολική συνδρομή (8 έως 18 ευρώ τον μήνα) ακριβώς για να μπορεί ο χορός να φτάσει σε όλους.

Ο Όμιλος συμμετέχει με προθυμία ΔΩΡΕΑΝ -όπου του ζητηθεί- σε οποιαδήποτε φιλανθρωπική & κοινωφελή δράση. Εδώ και χρόνια, συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διανέμει σε οικογένειες του τόπου σε συνεργασία με το Δήμο, την Περιφέρεια, την Αρχιεπισκοπή κ.α. φορείς (Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο-Παντοπωλείο) και προσπαθεί να βοηθά γενικά συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook