Την ώρα που το διαδίκτυο βρίθει από ιστοσελίδες-παρωδία και τόνους σκουπιδιών, υπάρχουν sites που λάμπουν σαν διαμάντια μέσα στον βούρκο.

Είναι η χρηστικότητά τους και οι υπηρεσίες που προσφέρουν που τα κάνουν ακαταμάχητα στον χρήστη, καθώς τέτοια εξυπηρέτηση μας αφήνει υποχρεωμένους!

Δεν είναι φυσικά τα μόνα, είναι όμως τα καλύτερα.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, πάμε να δούμε τις ιστοσελίδες που κάνουν το ίντερνετ να καμαρώνει…

LiveMocha – Ώρα να μάθετε μια ξένη γλώσσα!

Ένα site με δωρεάν online μαθήματα ξένων γλωσσών δεν είναι και μικρό πράγμα. Κι εδώ μιλάμε για ηλεκτρονικό φροντιστήριο, με 35 επιλογές γλώσσας να είναι στο χέρι σας. Διαλέξτε μία και ξεκινήστε σήμερα κιόλας.

Mailinator – Email μιας χρήσης!

Πόσες φορές δεν θέλετε να κάνετε sign up σε μια ιστοσελίδα αλλά δεν θέλετε να δώσετε το email σας για να μην πέσουν τα spams βροχή; Ακριβώς! Εδώ μπαίνει το Mailinator, που σας προμηθεύει με ένα email μιας χρήσης, κάτι που σημαίνει ότι αυτο-διαγράφεται λίγες ώρες μετά τη δημιουργία του.

Midomi – Πώς το λένε αυτό το τραγούδι;

Η ιστοσελίδα είναι κάτι σαν Shazam για PC, εδώ όμως μπορείτε ακόμα και να τραγουδήσετε ή να σιγομουρμουρίσετε τη μελωδία του τραγουδιού (χωρίς να ξέρετε τους στίχους) και πάλι θα το βρει! Θέλει βέβαια καλό μικρόφωνο.

Ninite – Εγκαταστήστε λογισμικό χωρίς ώρες downloading!

Το Ninite κάνει «πακετάκι» τα προγράμματα που επιλέξατε και τα εγκαθιστά όλα μαζί. Ναι, με το πάτημα ενός κουμπιού.

PrintFriendly – Κάνει κάθε ιστοσελίδα ευκολότερη στην εκτύπωση

Κάντε οικονομία στο μελάνι και ξεφορτωθείτε όλα τα στοιχεία μιας ιστοσελίδας που δεν σας ενδιαφέρει να τα δείτε τυπωμένα, όπως τα διαφημιστικά μπανεράκια ας πούμε! Στα «συν», ότι κάνει την τυπωμένη ιστοσελίδα να φαίνεται έτσι πολύ καλύτερη.

Wallbase – Wallpapers υψηλής ανάλυσης!

Πολλές ιστοσελίδες προσφέρουν wallpapers, εδώ όμως έχουμε μία από τις καλύτερες! Όχι μόνο προσφέρει HD εικόνες (1080p) για την επιφάνεια εργασίας σας, αλλά φιλοξενεί και λίστα με τις περισσότερο κατεβασμένες «ταπετσαρίες» για να βλέπετε τι προτιμά ο κόσμος.

Wolfram Alpha – Λύνει κάθε μαθηματικό πρόβλημα!

Έχετε κολλήσει με έναν μαθηματικό γρίφο ή η εξίσωση αποδεικνύεται δυσκολότερη απ\’ ό,τι είχατε αρχικά πιστέψει; Κανένα πρόβλημα, ο Αϊνστάιν του ίντερνετ είναι εδώ να λύσει δωρεάν κάθε πρόβλημα.

Amazon Filler Finder – Βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα για να συμπληρώσετε το ποσό για δωρεάν αποστολή

Χρειάζεστε προϊόντα αξίας 30 ευρώ ακόμα για να καλύψετε τις προϋποθέσεις και να δικαιούστε έτσι free shipping; Πληκτρολογήστε απλώς το ποσό που απαιτείται και το Filler Finder θα βρει για σας αντικείμενα που θα κάνουν τη διαφορά.

 newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook