Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποιεί η δημοτική κίνηση \”Πρωτοβουλία Πολιτών Μινώα Πεδιάδας\” το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Καστέλλι.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

\”Φίλες και φίλοι, μετά από μια γόνιμη περίοδο διαβουλεύσεων με την τοπική κοινωνία, η Δημοτική κίνηση που ξεκίνησε 17 Νοέμβρη 2013, μετά από πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας πραγματοποιεί την 1η της ανοιχτή συγκέντρωση ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στις 6.30 μ.μ. στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΑΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ πίσω από το Δημοτικό Κατάστημα .

Για να θέσουμε τις βάσεις, για μια νέα πορεία δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Παλεύουμε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς τα δεσμά των μνημονιακών πολιτικών και της αποτυχημένης Καλλικρατικής μεταρρύθμισης,
μια πραγματική Τοπική Αυτοδιοίκηση, διεκδικητική με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των τοπικών και γενικών προβλημάτων που μας απασχολούν.

Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους δημότες , τις οργανώσεις ,τις διάφορες κινήσεις, τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς, συνεταιριστικούς φορείς κλπ , που συμφωνούν με την λογική την φιλοσοφία και τους στόχους , που διατυπώθηκαν στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη να πλαισιώσουν μαζικά και να συμμετέχουν ενεργά στην Δημοτική Κίνηση, για να διαμορφώσουμε από κοινού, την καλύτερη εναλλακτική πρόταση Δημοτικής Διακυβέρνησης που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στις 6.30 μ.μ. στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook