Οι πειρατές έχουν κρύψει καλά τα μυστικά τους!

Αυτό δε θα εμποδίσει όμως όσους θα λάβουν και  φέτος μέρος στο κυνήγι θησαυρού, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού της Σούδας  με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας για μικρούς και μεγάλους που στόχο έχει τη διασκέδαση, το γέλιο και την ξεγνοιασιά. Ο θησαυρός θα κατακτηθεί μέσα από δοκιμασίες σωματικές, γνωστικές και πολύ παιχνίδι!

Απαιτούμενα προσόντα το χαμόγελο, το χιούμορ και η παιγνιώδης διάθεση! Συγκροτείστε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή στο email ή το τηλέφωνο των προσκόπων Σούδας, που είναι και οι διοργανωτές. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι δυο ευρώ, ενώ τα έπαθλα είναι χρηματικά αλλά και υλικά για τις τρεις πρώτες ομάδες.

Την Κυριακή λοιπόν 16 Φεβρουαρίου η Σούδα γιορτάζει και διασκεδάζει με ένα κυνήγι θησαυρού που θα μείνει αξέχαστο σε όσους λάβουν μέρος, αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή του. Στις 12 το μεσημέρι οι δοκιμασίες ξεκινούν και θα διαρκέσουν τρεις ώρες. Πουγκιά με χρυσάφι θα κάνουν τους παίκτες πλουσιότερους σε εμπειρίες και κέφι. Και στο τέλος της διαδικασίας είστε όλοι καλεσμένοι σε ένα δυνατό πάρτι στη λέσχη των προσκόπων Σούδας.

“Όλοι μαζί περνάμε καλύτερα, όλοι μαζί γελάμε δυνατότερα, όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Ας μας ενώσει το παιχνίδι για να αποκτήσει ξανά χρώμα η μέρα μας” αυτό είναι το σύνθημα των προσκόπων της Σούδας και μας περιμένουν όλους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook