Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. βρίσκεται ξανά στο πλευρό του κάθε γονέα, που επιθυμεί να κατανοήσει περισσότερο τόσο το παιδί του όσο και τον ίδιο του τον εαυτό, διοργανώνοντας το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» και στους τέσσερις παιδικούς σταθμούς που διαθέτει.
Πρόκειται για ακόμα μία δράση στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους γονείς και να τους ενημερώσουμε σχετικά με όσα τους απασχολούν παρέχοντας τους χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή αντιμετώπιση των παιδιών τους μέσα από τη συνεργασία μας με αξιόλογους ειδικούς επιστήμονες.
Ευελπιστούμε πως φέτος, όπως και κάθε χρονιά, τα επιμορφωτικά σεμινάρια για το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» θα αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο και πηγή γνώσης για τους όλους τους γονείς που θα συμμετάσχουν. 
Στη συνέχεια παρατίθενται οι ακριβείς ημερομηνίες των επιμορφωτικών σεμιναρίων για το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων»:

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014:

κα Αθηνά Τζώρτζη (Παιδίατρος): συζήτηση με θέμα «Συνήθη συμπτώματα στα παιδιά. Πώς τα αντιμετωπίζουμε; Πότε πρέπει να ανησυχούμε;» στον παιδικό σταθμό Θερίσου «Παραμυθούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014:

κα Αθηνά Τζώρτζη (Παιδίατρος): συζήτηση με θέμα «Συνήθη συμπτώματα στα παιδιά. Πώς τα αντιμετωπίζουμε; Πότε πρέπει να ανησυχούμε;» στον παιδικό σταθμό Νέας Κυδωνίας «Ουράνιο Τόξο» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014:

κα Βάλια Τσουρουνάκη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος): συζήτηση με θέμα «Οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος για να αποφεύγουμε την παιδική παχυσαρκία.» στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου «Λιλιπούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014:

κα Αθηνά Τζώρτζη (Παιδίατρος): συζήτηση με θέμα «Συνήθη συμπτώματα στα παιδιά. Πώς τα αντιμετωπίζουμε; Πότε πρέπει να ανησυχούμε;» στον παιδικό σταθμό Ακρωτηρίου «Ονειροχώρα» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014:

κα Αθηνά Τζώρτζη (Παιδίατρος): συζήτηση με θέμα «Συνήθη συμπτώματα στα παιδιά. Πώς τα αντιμετωπίζουμε; Πότε πρέπει να ανησυχούμε;» στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου «Λιλιπούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014:

κα Βασιλική Στυλιανίδου (Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος του Ιατρείου Παιδιών-Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων): συζήτηση με θέμα «Στρατηγικές προσκόλλησης των νηπίων όταν αποχωρίζονται τους γονείς.» στον παιδικό σταθμό Θερίσου «Παραμυθούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014:

κα Ιωάννα-Αικατερίνη Μελισσάρη (Λογοθεραπεύτρια MSc): συζήτηση με θέμα «Η γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών στην προσχολική ηλικία. Ο ρόλος της διγλωσσίας και του παραμυθιού σε αυτή.» στον παιδικό σταθμό Θερίσου «Παραμυθούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014:

κα Βάλια Τσουρουνάκη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος): συζήτηση με θέμα «Οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος για να αποφεύγουμε την παιδική παχυσαρκία.» στον παιδικό σταθμό Νέας Κυδωνίας «Ουράνιο Τόξο» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014:

κα Ιωάννα-Αικατερίνη Μελισσάρη (Λογοθεραπεύτρια MSc): συζήτηση με θέμα «Η γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών στην προσχολική ηλικία. Ο ρόλος της διγλωσσίας και του παραμυθιού σε αυτή.» στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου «Λιλιπούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014:

κα Ιωάννα-Αικατερίνη Μελισσάρη (Λογοθεραπεύτρια MSc): συζήτηση με θέμα «Η γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών στην προσχολική ηλικία. Ο ρόλος της διγλωσσίας και του παραμυθιού σε αυτή.» στον παιδικό σταθμό Ακρωτηρίου «Ονειροχώρα» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014:

κα Ιωάννα-Αικατερίνη Μελισσάρη (Λογοθεραπεύτρια MSc): συζήτηση με θέμα «Η γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών στην προσχολική ηλικία. Ο ρόλος της διγλωσσίας και του παραμυθιού σε αυτή.» στον παιδικό σταθμό Νέας Κυδωνίας «Ουράνιο τόξο» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014:

κα Βασιλική Στυλιανίδου (Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος του Ιατρείου Παιδιών-Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων): συζήτηση με θέμα «Στρατηγικές προσκόλλησης των νηπίων όταν αποχωρίζονται τους γονείς.» στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου «Λιλιπούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014:

κα Βάλια Τσουρουνάκη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος): συζήτηση με θέμα «Οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος για να αποφεύγουμε την παιδική παχυσαρκία.» στον παιδικό σταθμό Θερίσου «Παραμυθούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014:

κα Ιωάννα Νυσταζάκη (Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων): συζήτηση με θέμα «Παράγοντες που επηρεάζουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού. Ο ρόλος των γονέων.» στον παιδικό σταθμό Νέας Κυδωνίας «Ουράνιο Τόξο» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014:

κα Ιωάννα Νυσταζάκη (Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων): συζήτηση με θέμα «Παράγοντες που επηρεάζουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού. Ο ρόλος των γονέων.» στον παιδικό σταθμό Θερίσου «Παραμυθούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014:

κα Βάλια Τσουρουνάκη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος): συζήτηση με θέμα «Οι διατροφικές συνήθειες του παιδιού εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος για να αποφεύγουμε την παιδική παχυσαρκία.» στον παιδικό σταθμό Ακρωτηρίου «Ονειροχώρα» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014:

κα Βασιλική Στυλιανίδου (Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος του Ιατρείου Παιδιών-Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων): συζήτηση με θέμα «Στρατηγικές προσκόλλησης των νηπίων όταν αποχωρίζονται τους γονείς.» στον παιδικό σταθμό Νέας Κυδωνίας «Ουράνιο Τόξο» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014:

κα Ιωάννα Νυσταζάκη (Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων): συζήτηση με θέμα «Παράγοντες που επηρεάζουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού. Ο ρόλος των γονέων.» στον παιδικό σταθμό Ελευθερίου Βενιζέλου «Λιλιπούπολη» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014:

κα Ιωάννα Νυσταζάκη (Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Χανίων): συζήτηση με θέμα «Παράγοντες που επηρεάζουν την αυτοεκτίμηση του παιδιού. Ο ρόλος των γονέων.» στον παιδικό σταθμό Ακρωτηρίου «Ονειροχώρα» στις 6 το απόγευμα.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014:

κα Βασιλική Στυλιανίδου (Ψυχίατρος-Παιδοψυχίατρος του Ιατρείου Παιδιών-Εφήβων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων): συζήτηση με θέμα «Στρατηγικές προσκόλλησης των νηπίων όταν αποχωρίζονται τους γονείς.» στον παιδικό σταθμό Ακρωτηρίου «Ονειροχώρα» στις 6 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook