Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Γονέων και Φιλών Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αγίου Νικολάου στη Σούδα, η οποία παραχωρήθηκε από τον πάτερ-Κυριάκο τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

Το παρών στην εκδήλωση, που γίνεται για πρώτη φορά μετά την δραστηριοποίησή του Συλλόγου, έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ., η σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Όλγα Λεβάκη, η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων Χαρά Πράπα Μυλωνάκη, ο αντιπρόεδρος Ομίλου, Σπύρος Μαραγκουδάκης, ο Γιώργος Πολυχρονάκης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανιών, ο έφορος του Τμήματος, Αρτέμης Ζαγουράκης και ο βοηθός εφόρου, Νίκος Κουριδάκης, οι προπονητές Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης και πλήθος ακόμα αθλητών, γονέων και φίλων.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου, Στέλλα Μελεμενή, η οποία ευχαρίστησε τον πάτερ-Κυριάκο καθώς και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η κυρία Μελεμένη επεσήμανε πως ο Σύλλογος ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες από μια ομάδα γονέων, με στόχο την ενίσχυση του Τμήματος οικονομικά και ηθικά. «Μέσα σε λίγο καιρό η ομάδα μεγάλωσε από τη μεγάλη ανταπόκριση και τη βοήθεια των γονέων και φίλων, γεγονός πολύ σημαντικό για την πορεία του Συλλόγου. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στη στήριξη του έργου των προπονητών του Τμήματος, καθώς και των αθλητών», ανέφερε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε «καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες».

Σχετικά με το τμήμα των Special Olympics, το λόγο πήρε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Βάσω Γαροφαλάκη, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της τους γονείς που αγκάλιασαν τα παιδιά του Τμήματος. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε μάλιστα στους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος που μπαίνουν ως συνοδοί στα σκάφη, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Από την πλευρά της, η σύμβουλος της περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Όλγα Λεβάκη, έδωσε τις ευχές της για το 2014 και υποσχέθηκε πως η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα βρίσκεται δίπλα στο Τμήμα του Κανόε Καγιάκ.

Συγχαρητήρια για τη δράση του νεοσύστατου Συλλόγου έδωσε η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χαρά Πράπα Μυλωνάκη, η οποία τόνισε ότι ο Όμιλος θα βοηθήσει όσο μπορεί το Τμήμα, έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη επιτυχημένη παρουσία και για το 2014. Ο δε έφορος του Τμήματος, Αρτέμης Ζαγουράκης, που είναι καινούργιος στα καθήκοντά του ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, λέγοντας πως θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις το Τμήμα.

Σειρά πήραν στη συνέχεια οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, αλλά και για τις σχολικές τους επιδόσεις. Συγκεκριμένα, τιμητικές πλακέτες, για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) παρέλαβαν, η Ζωή Δημητρουλάκη (Α.Π.Θ. Χημικών Μηχανικών), η Ευαγγελία Σηφάκη (Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ψυχολογίας) και η Ευστάθεια Βεργανελάκη (Πολυτεχνείο Κρήτης, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος).

Με τιμητικά διπλώματα βράβευσε ο Σύλλογος τους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν πτυχία στην αγγλική γλώσσα και ήταν η Αντωνία Ζουλάκη, η Κλεάνθη Σηφάκη, ο Χ. Τσουπάκης, η Μ. Καρακατσάνη και ο Γ. Κουσκομβεκάκης. Ακόμα, βραβεύτηκαν παιδιά που αρίστευσαν στη σχολική χρονιά για το έτος που πέρασε και ήταν οι Α. Μαρκαντωνάκης (19/7), Π. Μαρκαντωνάκης (19/6), Α. Νικολούδης (18/10) και Μ.  Καρακατσάνη (18/10).

Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν στους αθλητές και στις αθλήτριες των Special Olympics, Κ. Γαροφαλάκη, Κ. Πετρόχειλο, Μ. Κουτσογιαννάκη, Ν. Σκαραντωνάκη, Ρ. Κοτσιφάκη, Ε. Παντελάκη, Β. Ραϊσάκη, Δ. Χουδαλάκη, Κ. Δασκαλάκη και Ν. Παπαδοκοκολάκη, καθώς και σε όλους τους αθλητές του Τμήματος για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες.

Άξια αναφοράς η ωριμότητα και η εντιμότητα που επέδειξε ο αθλητής  Γιώργος Σηφάκης ο οποίος βρήκε το ποσό των 250 ευρώ, τα οποία και παρέδωσε στο  αστυνομικό τμήμα κι επιστραφήκαν έτσι στον κάτοχό τους.

Συγκίνησαν τους παρευρισκομένους, οι αθλήτριες του Τμήματος με την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει λίγο πριν τη βράβευση του προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη, όταν πήραν τον λόγο και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Στην ομιλία του ο κ. Αγγελάκης, αφού ευχαρίστησε  για την τιμή που του έγινε από τα παιδιά, τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να επιτρέψει να χαθεί το χαμόγελο από τα χείλη τους.

Τα 4 φλουριά που περιείχε η πίτα κέρδισαν οι Γιάννης Τζανακόπουλος, Ολυμπία Τζανακοπούλου, Αντώνης Στρατουδάκης και Χρήστος Ασημακόπουλος. Τα δώρα ήταν δύο κοσμήματα από το χρυσοχοείο του κ. Κυριακάκη, ένα εισιτήριο με επιστροφή από την ΑΝΕΚ LINES και ένας μηνάς δωρεάν από τον Ν.Ο. Χανίων.

Ακόμη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά ενός Tablet, προσφορά του κ. Δερμιτζάκη από το κατάστημα \”TOP VIDEO\”, που βρίσκεται στην οδό Ζυμβρακάκηδων 63. Τυχερός της κλήρωσης ήταν ο Ευτύχης Φράγκος.

Τα καταπληκτικά εδέσματα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους,  ήταν ευγενική προσφορά των γονέων. Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι αθλητές και γονείς συγκέντρωσαν αρκετά κουτιά γάλα τα οποία και παρέδωσαν στο Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του Τμήματος και ειδικότερα στην ΑΝΕΚ LINES, την Τράπεζα Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στον κύριο Αλέξη Μπόβαλη.

Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook