Στην βράβευση δύο διδακτορικών φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, προσφέροντάς τους υποτροφίες, προχώρησε η θυγατρική εταιρεία της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, σε μια τελετή που έλαβε χώρα εχθές Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία και στρατηγική της Τράπεζας για την έμπρακτη στήριξη και επιβράβευση της έρευνας και της επιστήμης στην Ελλάδα και ειδικά όπως αυτή προάγεται από την εξαιρετική δουλειά που υλοποιείται από τους φοιτητές και καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενός ιδρύματος που κατά καιρούς έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης

Ειδική τριμελής επιτροπής που απαρτιζόταν από μέλη ΔΕΠ της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος αξιολόγησε τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και αποφάσισε την απονομή των υποτροφιών στους διδακτορικούς φοιτητές κ.κ. Ιωάννη Χαχλαδάκη και Σωτήριο Παπαντωνίου. Και οι δύο φοιτητές είναι εξαίρετα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών τους έχουν να επιδείξουν εκτός από υψηλού επιπέδου ερευνητικό έργο και εξαίρετο χαρακτήρα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο κ. Μιχάλης Μαρακάκης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων που έκανε και την απονομή δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να στεκόμαστε δίπλα στους φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά τους προάγουν την επιστήμη.

Την εποχή αυτή όσο ποτέ άλλοτε ο τόπος μας και η χώρα μας γενικότερα έχει ανάγκη από τέτοια μυαλά, τα οποία είναι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα η οποία ειδικά τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο στους βραβευόμενους διδακτορικούς φοιτητές όσο και σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης για την έρευνα που διεξάγουν και την συνεισφορά τους στην επιστήμη.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook