Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μερικές φορές προβλήματα με την τεχνολογία. Ακόμη και αν είναι πρόεδροι. Ο Μπαράκ Ομπάμα πριν μερικές ημέρες… ξεφτυλίστηκε μπροστά σε μαθητές γυμνασίου όταν απέτυχε να τραβήξε με το iPad του ένα βίντεο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε την Τρίτη ένα Γυμνάσιο στο Μέριλαντ. Καθώς βρισκόταν σε μια σχολική αίθουσα επιχείρησε να βγάλει με το iPad του ένα βίντεο. Και νόμιζε ότι τα κατάφερνε μια χαρά ώσπου κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι… δεν είχε πατήσει το κουμπί εγγραφής.

Συγκεκριμένα ο κ. Ομπάμα προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει τους μαθητές στους οποίους μιλούσε. Και ενώ νόμιζε ότι όντως τραβά το βίντεο ένα από τα παιδιά πετάχτηκαν και του επισήμαναν ότι δεν είχε πατήσει το κουμπί εγγραφής.Δηλαδή, δεν έγραφα όλη αυτή την ώρα;» είπε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι είχε γίνει ήδη η εγγραφή».

Ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνέχεια πάτησε το κουμπί και επανέλαβε την εγγραφή ενώ για να «σπάσει» τον πάγο με τους μαθητές, τους συνέστησε τον μυστικό πράκτορα που τον συνόδευε. «Να σας συστήσω τον Μάικ, τον σωματοφύλακά μου. Δε γελάει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook