Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που θα είναι περισσότερες στα βορειοδυτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, περιμένουμε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από το μεσημέρι και μετά, σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στον Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook