Πορεία με κεριά και τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη θα πραγματοποιήσουν στις 16:30 το απόγευμα της Πέμπτης, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος πατέρας κάτοικοι της περιοχής.

Από την ημέρα που ο άτυχος Μανώλης έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές τριών αλλοδαπών πλήθος κόσμου βρίσκεται συνεχώς στο σημείο της δολοφονίας, άλλοι για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του και άλλοι για να εκφράσουν την οργή τους για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Εδώ και δύο ημέρες εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται στο σημείο της Γ’ Σεπτεμβρίου όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 44χρονος πατέρας των 4 παιδιών. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα βίαια επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και μεταναστών.

Το απόγευμα της Τρίτης, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων ξυλοκόπησαν άγρια αλλοδαπό, ενώ επιτέθηκαν και σε πολλούς άλλους μετανάστες που έτυχε να περάσουν από το σημείο της δολοφονίας

Στη σημερινή συγκέντρωση θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία, λόγω του φόβου πρόκλησης επεισοδίων, ενώ οι αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για νέες συμπλοκές με ακροδεξιούς και μετανάστες.

 

PROTO THEMA

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook