Το ντέρμπι της πρωτοπόρου Επισκοπής με τον Γιούχτα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της πρεμιέρας του β’ γύρου στο Περιφερειακό Κρήτης.
Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΠΟΑ στο Ηράκλειο και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα χρονιά με δυο άνετες νίκες στις οποίες έχει σημειώσει εννέα(!) γκολ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της ώστε να διατηρηθεί μόνη στη κορυφή του βαθμολογικού ρετιρέ.
Από την άλλη ο ασταθής Γιούχτας που δεν γευτεί ακόμα νίκη το 2011 (ούτε καν γκολ δεν έχει πανηγυρίσει) ψάχνει εναγωνίως μια μεγάλη νίκη ώστε να κάνει νέα αρχή στη προσπάθεια του να εξαντλήσει όσες πιθανότητες του έχουν μείνει για τον τίτλο.

Την ίδια ώρα, ο Ρούβας, θα αντιμετωπίζει τον Πατούχα, ο οποίος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις με 7 πόντους και λογικά θα πάρει ένα εύκολο \”τρίποντο\”. παράλληλα ελπίζει και σε ένα …δώρο από τον Γιούχτα ώστε να ανέβει στη κορυφή.

Δύσκολο έργο θα έχει ο πληγωμένος (μετά την ήττα από την Επισκοπή) ΠΟΑ που ταξιδεύει στα Καθιανά όπου τον περιμένει ο ανανεωμένος και αναζωογονημένος Πανακρωτηριακός που προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία μάλιστα ήταν εντυπωσιακή (1-4 τον Ακρίτα).

Τέλος, οι Ασίτες φιλοξενούνται από την Ιεράπετρα και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για καμία ομάδα απ\’ τις δύο, όπως ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι και το ματς στο Κρουσώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρόδοτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης και πρώτης του δεύτερου γύρου, αγωνιστικής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα:
Κυριακή 15.00
Ρούβας-Πατούχας: Βισκαδούρος (Ηρακλείου), Πάγκαλος-Τουρλουκάκη (Ηρακλείου)
Αετός Ανωγείων-Ρεθυμνιακός: Γαρεφαλάκης Κώστας (Ηρακλείου), Ξυπάκης-Γρηγοράκης (Ηρακλείου)
Πανακρωτηριακός-ΠΟΑ: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Χατζηανδρέου-Δρακωνάκης (Λασιθίου)
ΠΑΟΚρουσώνα-Ηρόδοτος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Γωνιωτάκης-Συργούνη (Ρεθύμνου)
Επισκοπή-Γιούχτας: Μπινιχάκης (Λασιθίου), Παπαδοπετράκης-Κασωτάκης (Λασιθίου)
Ιεράπετρα-Ασίτες: Μπουλερός (Χανίων), Πασσάς-Παναγέα (Χανίων)

Η βαθμολογία
1. Επισκοπή 29
2. Ρούβας 27
3. ΠΟΑ 22
4. Ασίτες 21
5. Γιούχτας 20
6. Ηρόδοτος 19
7. Ιεράπετρα 18
8. ΠΑΟΚρουσώνα 17
9. Ρέθυμνιακός 12
10.Ακρίτας 9
11. Πατούχας 7
12. Πανακρωτηριακός 7
13. Αετός Ανωγείων 5

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook