Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Δευτέρα 17/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο  με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα την Δευτέρα 17/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται αίθριος καιρός με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έως 2 μποφόρ.

meteo.gr