Έβαλαν τα καλά τους και πήγαν να συναντήσουν μια \”αγορά φίλων\”, κουβαλώντας μαζί τους, γνώριμα στοιχεία της Κρήτης, τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και νέα \”όπλα στην φαρέτρα τους\”, με σκοπό να προσελκύσουν το τουριστικό ενδιαφέρον.

Η μεγάλη τουριστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Στοκχόλμη (δείτε εδώ), ήταν μια ευκαιρία για τους φορείς και τους επιχειρηματίες του Ρεθύμνου, από τη μια να συναντήσουν τους \”φίλους τους\” όπως αποκαλούν τους Σκανδιναβούς, τα πρώτα \’χελιδόνια\” που ήρθαν στο Ρέθυμνο στα πλαίσια του οργανωμένου τουρισμού, και από την άλλη να τους μιλήσουν για το παρόν και το μέλλον, τα… καινούρια που θα συναντήσουν σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τουριστικό προορισμό.

Καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες σε όλο το Ρέθυμνο, πρωτοποριακές προσπάθειες για την ανάπτυξη θεματικού τουρισμού αλλά και κομμάτια που μιλούν στην καρδιά των Σκανδιναβών, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η γαστρονομία.

\"\"

\"\"

Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια στη Στοκχόλμη συμμετείχαν ο Δήμος Ρεθύμνου, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, το Rethymno More Resort, Βιο Suites Hotel, Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Ideon Hotel, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Ilios Beach Hotel, Ster is Beach Hotel Apartments.

\"\"

\"\"

H Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου αρμόδια για ζητήματα τουριστικής προβολής, κ. Πέπη Μπιρλιράκη, μίλησε στο Flashnews.gr για την παρουσία της κρητικής αποστολής στην έκθεση δίνοντας με εύγλωτο τρόπο το στίγμα της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλει ο δήμος για να μετατρέψει το Ρέθυμνο σε μια βιωματική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Δείτε και πλάνα από όλα τα περίπτερα των Εκθετών από την Κρήτη

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook