Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική κίνηση \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\” για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ:
Ο ΕΟΠΥΥ έκλεισε, δίχως καν να έχει δημοσιευτεί η απόφαση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως… Οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται σα σκουπίδια! Τα κριτήρια είναι οι ανάγκες των δανειστών κα όχι του λαού! 
Το νέο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης, θα έχει άμεσες συνέπειες στην υγεία των δημοτών μας, αλλά και στην περαιτέρω οικονομική επιβάρυνσή τους! Εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης ο πολίτης στερείται τη δωρεάν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη, τη δωρεάν συνταγογράφηση, το δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο, τα δωρεάν εμβόλια για παιδιά, ενηλίκους και ηλικιωμένους, τις δωρεάν φυσικοθεραπείες.
Τα δημόσια αγαθά βάλλονται, η κοινωνία στριμώχνεται στη γωνία και η καθεστωτική τοπική αυτοδιοίκηση σφυρίζει αδιάφορα! Φαίνεται, ότι όπου δεν κόβονται κορδέλες, δεν υπάρχει ενδιαφέρον! 
Καλούμε τους δημότες του Μαλεβιζίου να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ, να πλαισιώσουν τον αγώνα, για μια υγεία υπηρέτη των κοινωνικών αναγκών, για ένα δήμο ταγμένο στις ανάγκες των δημοτών και όχι μιας ολιγαρχίας συμφερόντων και διαφόρων κολλητών.
Οι Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου παλεύουμε για δωρεάν υγεία για το λαό, δωρεάν φάρμακα, εξετάσεις και θεραπείες. Ζητάμε την πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας – Πρόνοιας και των ασφαλιστικών Ταμείων από των Κρατικό Προϋπολογισμό. 
Ζητάμε χτύπημα των μεγάλων συμφερόντων της υγείας και εξοικονόμηση πόρων από τις σκοτεινές διαδρομές των προμηθειών και της αδιαφάνειας!
Καλούμε τη δημοτική αρχή να δράσει άμεσα, να θέσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, να βγάλει ψήφισμα διαμαρτυρίας, να αναλάβει πρωτοβουλίες για άμεση παρέμβαση της Παγκρήτιας Ένωσης Δήμων, να συνταχθεί με άλλους δήμους της χώρας στον αγώνα για τη δημόσια υγεία και να προκαλέσουν δυναμική παρέμβαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας!
Ο αγώνας για την Υγεία είναι αγώνας για τους δημότες μας!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook