Τέλος στην αναμονή για χιλιάδες δικαιούχους της εργατικής εστίας, καθώς σύμφωνα με δηλώση του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, Γιωργου Νικολιδάκη, βρισκόμαστε στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση και παράδοση 40 εργατικών κατοικιών στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Πρόκειται για υψηλού επιπέδου κατασκευές, όπως διαβεβαιώνει ο υπεύθυνος του εργοταξίου, Γ.Λίτινας, 90 εως 125τμ  και αποτελούν το αποτέλεσμα εργασιών που έχουν ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στον περιβάλλοντα χώρο έχουν πραγματοποιηθεί έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για τη δημιουργία παιδικής χαράς, γηπέδων βόλεϊ και μπάσκετ. Επίσης, και σε συμφωνία με το  αίσθημα κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού, οι οικίες που θα στεγάσουν ΑμεΑ θα τύχουν ειδικής διαμόρφωσης.

Το συνολικό έργο, που θεωρείται πρωτοφανές για τα δεδομένα του Ρεθύμνου, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών οπότε και αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η κλήρωση των κατοικιών και να αρχίσει η διαδικασία παραχώρησης στους τυχερούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook